Bedrijfsprofiel

DSC04313

Smids Tooling bvba is een ISO 9001:2015 gecertificeerde gereedschapmakerij, die kan voldoen aan elke vraag naar matrijzen voor producten met een ultra hoge precisie in diverse materialen waaronder ook hardmetaal. Maar microboren en microfrezen zijn ook disciplines die hier zeer goed beheerst worden. Daarvoor hebben we de beschikking over de aller modernste gereedschappen en CNC-gestuurde precisie-bewerkingsmachines, die opgesteld staan in een geklimatiseerde ruimte. Voor de controle van de producten hebben we een geconditioneerde meetruimte, uitgerust met een precisie-meetmachine, die ook op vraag van derden kan worden ingezet.

DSC04389

Wij onderschatten een goede uitrusting zeker niet, maar het is tenslotte de technicus zelf, die het maximale uit een stuk gereedschapstaal kan creëren. Hij is degene, die letterlijk tot in het kleinste detail kennis heeft van en gevoel heeft voor precisie bewerkingstechnieken en het gedrag van materialen in de meest uiteenlopende omstandigheden. Smids Tooling heeft dit vakmanschap in huis en zal bij een eventuele uitbreiding van het team alleen genoegen nemen met vakmensen van een gelijkwaardig niveau.

Uiterste precisie vraagt niet alleen om uitzonderlijk vakmanschap, maar ook om een voortdurende beheersing van alle productieprocessen. Die voorwaarden zijn beter te realiseren in een relatief klein team van topvakmensen, dat u bij Smids Tooling mag verwachten.

Contacteer ons

Smids Tooling | Waterrijtstraat 25A | 3920 Lommel

Tel.: +32 (0)11/66.17.27 | GSM: +32 (0)498/65.42.67 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.